Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

5 nejoblíbenějších menstruačních kalhotek roku 2021

Uveřejněno: 21.05.2021
Kategorie: Aktuálně , Menstruace

S menstruačními kalhotkami se roztrhl pytel. Jaké značky jsou v Česku k mání, v čem se liší a které vám nejlépe sednou? Podívejte se na krátké shrnutí a hned budete mít jasno.

SaYu | krásné menstruační kalhotky z jemného merina

Česká rodinná firma, která vyrábí zaručeně nejpěknější menstruační prádlo na trhu. Mají obrovský výběr stylů, střihů a barev. Podívejte se. Menstruační kalhotky od SaYu ale nejsou jen šik. Dotyková vrstva kalhotek je z merino úpletu. Takže je příjemná, a navíc má antibakteriální účinky. Vnitřní savá vrstva je z bambusu, který saje více než bavlna a na rozdíl od bavlny je jeho pěstování ekologičtější. Pod savou vrstvou je nepropustná, ale zároveň prodyšná membrána SAYUtech. V SaYu prádle budete v suchu a vypadat božsky.

Snuggs | minimalistický design

Nejznámější česká značka menstruačních kalhotek. Právě Snuggs má velkou zásluhu na tom, že se menstruační prádlo v Česku proslavilo. Nenápadné a velmi tenké. Chválíme, že mají OEKO-TEX certifikát a doporučujeme ženám, které mají rády jednoduchost a inovativní funkční materiály.

Love Luna | jednoduché a funkční menstruační kalhotky za hubičku

Australská značka za super cenu. Kalhotky mají dotykovou vrstvu z bavlny, jsou tenké a elegantní. V nabídce najdete i hodně savé inkontinenční varianty, kalhotky z bambusu a hlavně bombu letošního roku –⁠ menstruační kalhotky v dětských velikostech. Ideální pro slečny, které mají první měsíčky. Kalhotky se šijí ve 2 dívčích střizích a hravých barvách. Značku doporučujeme ženám, které dávají přednost jednoduchosti za příjemný peníz.

Meracus | první české menstruační kalhotky, které ani v noci neprotečou

Málokdo to ví, ale jde o vůbec první české menstruační kalhotky. Značka využívá zkušenosti z výroby látkovek a kalhotky ušije i na míru. Kalhotky pro vás vyrábí pracující maminky na zkrácených úvazcích v malé dílně v Jablonci nad Nisou. Velkou výhodou je, že se dají prát na 60°. K mání jsou i v bavlněné variantě. Doporučujeme zejména ženám se silnou menstruací a na noc – varianta Plus v testech jako jediná neprotekla.

Selenacare | menstruační kalhotky s obsahem stříbra

Rakouská značka, kterou možná znáte z regálů drogerií. Jejich nabídka je ale širší, než byste možná čekala. Nabízí dokonce i sexy brazilky. Jde o kalhotky s antimikrobiální vrstvou s obsahem stříbra, která zabraňuje množení bakterií a zápachu. Oblíbená klasika, která vás nezklame.

A to není vše. Podívejte se na kompletní nabídku i další oblíbené značky.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář