Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Anela

Uveřejněno: 11.11.2021
Kategorie: Krása , Zdraví

Pokud jste ještě neslyšely o české značce ANELA, je ideální čas se s ní teď seznámit. ANELA je malá rodinná firma, za kterou stojí Andy a Ela. Když se Andy narodila holčička, objevil se u ní atopický ekzém a Andy řešila kromě eliminační diety i to, čím holčičku mazat. A tak začala Andy tvořit první domácí, čistě přírodní kosmetiku, nejprve pro holčičku a sebe, postupně pro své okolí. Protože pozitivní ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat, rozšiřovalo se portfolio a rostla kvalita. A pak v létě 2018 na dovolené Andy s Elou při povídání dospěly k rozhodnutí založit rodinnou kosmetickou firmu. Andy se tím splnil sen o profesionální výrobě kosmetiky v její vlastní firmě a Ele se splnil sen o smysluplné práci prospěšné nejen lidem, ale i přírodě.

Přírodní kosmetika

Zcela přírodní kosmetiku ANELA vyrábí v malé brněnské dílně podle vlastních originálních receptur vlastníma rukama. Proto v ní nenajdete nic jiného než čisté přírodní suroviny té nejvyšší kvality, které si ve svém názvu často nesou magické označení BIO, RAW, LZS, GMO Free, Fair Trade apod. Základ produktů tvoří rostlinné oleje a másla, které doplňují rostlinné extrakty, květové hydroláty a éterické oleje, ale i dalšími luxusní ingredience, jako je např. ovesné hedvábí, med či káva či naše vlastní energie a kus našich srdcí. Více informací o úžasných složkách v kosmetice ANELA najdete v samostatném článku.

Téměř Zero Waste balení

Značka ANELA vyrábí produkty té nejvyšší kvality bez zbytečných konzervantů, stabilizátorů a jiných látek. Proto své výrobky plní do lahviček a kelímků z tmavého skla. Ty jej chrání před rychlou zkázou působením slunečních paprsků, a navíc je můžete snadno vytřídit a nechat zrecycklovat. V rámci minimalizace množství odpadů nedostanete k výrobku žádné příbalové letáky, krabičky a podobně. Všechny podrobné informace o výrobku proto najdete především zde, na e-shopu.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář