Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Dívčí menstruační kalhotky Love Luna

Uveřejněno: 19.03.2022
Kategorie: Menstruace

Ve svém portfoliu produktů zohledňujeme všechny potřeby žen a nezapomínáme ani na dospívající dívky. Kolekce australské značky Love Luna nabízí menstruační kalhotky v největších dětských velikostech a je přímo určená dívkám, které začínají menstruovat a/nebo jim zatím ani ty nejmenší dámské velikosti nesedí.

Dívčí menstruační kalhotky Love Luna v nových barevných variantách jsou na výběr ve dvou nejoblíbenějších modelech - bikini nebo bokové sportovní šortky. Funkční část v klínu je velmi tenká a naprosto diskrétní, má 3 vrstvy (dotykovou bavlněnou, absorpční a nepropustnou) a savost odpovídá slabé až středně silné menstruaci (cca 2-3 tampony). Pokud má dívka silnou menstruaci, doporučujeme dívčí menstruační kalhotky Modibodi.

Kalhotky Love Luna jsou vyrobené z příjemné kvalitní bavlny a jsou stejně pohodlné jako běžné spodní prádlo. Obrovskou výhodou značky Love Luna je také finanční dostupnost. Je výhodné mít na jednu periodu k dispozici více menstruačních kalhotek – každá žena si časem sestaví svou ideální kombinaci.

Dívčí menstruační kalhotky Love Luna – naprosto spolehlivé, diskrétní,
cenově dostupné a s krásnými vzory jako úplně normální kalhotky.
Cena menstruačních kalhotek Love Luna: od 369,- Kč
Na Maluna.cz v kategorii Menstruační kalhotky pro dívky

Menstruační kalhotky jsou pro dívky, které začínají menstruovat, skvělá alternativa k jednorázovým vložkám a tamponům hned z několika důvodů. Tak jako u mnoha dospělých žen může být prvotním impulsem k jejich vyzkoušení ohled na ekologii, pro mladé je to nyní naprosto běžné hledisko. Velmi rychle si ale většina žen i dívek začne u menstruačních kalhotek – a dnes dokonce i menstruačních plavek - pochvalovat hlavně pohodlí a přirozenost. Nošení menstruačních kalhotek je velmi komfortní a praktické, jsou vlastně stejné jako ty běžné.

Péče o menstruační kalhotky je naprosto jednoduchá (stačí přeprat v ruce a nechat usušit, po skončení periody vyprat v pračce bez použití aviváže).

Funkčně je na menstruační kalhotky spolehnutí při všech běžných aktivitách včetně sportů. Skvělé je, že nikde nic netlačí, nekrčí se, nevyčuhuje, z čehož mohou mít dívky zejména v počátku obavy. Menstruační kalhotky se dají samozřejmě využít i jako pojistka při použití tamponu nebo menstruační houbičky.

Pro všechny „velké holky – malé ženy“ je důležité, aby se již od své první menstruace, tzv. menarché, cítily co nejlépe, neměly pocit nějakých omezení či nevýhod. Právě to jim mimo jiné pomáhá přijmout své ženství a mít ke svému tělu pozitivní vztah.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář