Naturalis BIO čaj rooibos

Značka: Naturalis
95 Kč 85 Kč od 85 Kč 135,71 Kč/100g 121,43 Kč/100g
Skladem (3 ks) Skladem (3) Zvolte variantu
Varianta

Lístky zeleného čaje rooibos neprocházejí oxidací, zůstávají zelené a mají velmi lahodnou chuť. Sypaný čaj - 70 g.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rooibos Čaj Naturalis BIO

Malý obsah tříslovin v lístcích rooibosu je příčinou jeho mimořádně jemné, lahodně nasládlé chuti. Rooibos má antioxidační účinky čímž pomáhá bojovat proti volným radikálům. Je vhodný i pro těhotné a kojící ženy a pro vegany.

Lístky pro čaj rooibos nerostou na čajovníku, ale na čajovci kapském, keři připomínajícím spíše vrbové proutí nebo přerostlý janovec. Pěstuje se jen na několika jihoafrických plantážích. Připravují se dva druhy rooibosu: červený prochází oxidací, při níž získá svou typickou, tmavě rezavou barvu; nálev je z něj červený. Zelený rooibos se naopak jen suší. Oxidace listů neproběhne, a ty proto zůstanou zelené.

Perfektně vysušený rooibos z Jihoafrické republiky je balen do uzavíratelných sáčků, resp. plechových dóz. Balírna je certifikována pro práci s BIO potravinami a potravinovými doplňky.

Balení v krásné plechové dóze (nápis je nálepka, kterou je možné odstranit) nebo v zip sáčku - při objednání prosím zvolte, o kterou variantu máte zájem.

Doporučená konzumace

1 zarovnanou lžičku rooibosu přelijte téměř vařící vodou a nechejte 3–4 minuty vyluhovat. Můžete dosladit medem, lucumou nebo použít jako médium pro konzumaci celé řady dalších užitečných superpotravin.

Naturalis

Česká firma Naturalis nabízí kvalitní čaje a čokoládu s přídavkem různých superpotravin - v bio kvalitě a v krásných dárkových obalech. Plechové dózy, ve kterých si můžete zakoupit sypané čaje, jsou nejenom krásné, ale i praktické pro skladování. U čajů jsou samozřejmostí také balení v sáčku, abyste si svou dózu mohli později doplnit. Produkty Naturalis mají jak české, tak mezinárodní certifikáty, které zaručují jejich kvalitu. Suroviny pocházejí od osvědčených farmářů a při výrobě se využívají osvědčené způsoby zpracování.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: