Naturalis BIO vanilkový čaj

Značka: Naturalis
99 Kč 89 Kč od 89 Kč 141,43 Kč/100g 127,14 Kč/100g
Skladem (2 ks) Skladem (2) Zvolte variantu
Varianta

Lahodná chuť zeleného čaje rooibos z plantáží na jihu Afriky doplněná neodolatelným aromatem pravé přírodní vanilky. Sypaný čaj - 70 g.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vanilkový Čaj Naturalis BIO

Zelený čaj rooibos pochází ze stejného keře jako jeho obvyklejší červená alternativa, lístky se ale nenechají zoxidovat, takže zůstanou zelené. Díky malému obsahu tříslovin se rooibos vyznačuje velmi jemnou, lahodnou a nasládlou chutí, kterou přivede k dokonalosti aroma přírodní vanilky. Rooibos obsahuje antioxidanty, které chrání organismus před negativními vlivy životního prostředí.
Pěstování, zpracování a balení výrobku

Tento čaj je vhodný i pro těhotné a kojící ženy a pro vegany.

Kvalitně usušené lístky a květy rostlin pocházejí od prověřených pěstitelů bez výjimky splňujících přísné BIO standardy. Směs vysoce kvalitního zeleného rooibose a vanilky je balena do uzavíratelných sáčků, resp. plechových dóz. Balírna je certifikována pro práci s BIO potravinami a potravinovými doplňky.

Balení v krásné plechové dóze (nápis je nálepka, kterou je možné odstranit) nebo v zip sáčku - při objednání prosím zvolte, o kterou variantu máte zájem.

Doporučená konzumace

1 zarovnanou lžičku zalijte 90 stupňovou vodou a nechejte 3–4 minuty vyluhovat. Rooibos je přirozeně nasládlý, takže si ho nemusíte doslazovat. Můžete ale spojit příjemné s užitečným a vmíchat do něj některou z léčivých superpotravin.

Naturalis

Česká firma Naturalis nabízí kvalitní čaje a čokoládu s přídavkem různých superpotravin - v bio kvalitě a v krásných dárkových obalech. Plechové dózy, ve kterých si můžete zakoupit sypané čaje, jsou nejenom krásné, ale i praktické pro skladování. U čajů jsou samozřejmostí také balení v sáčku, abyste si svou dózu mohli později doplnit. Produkty Naturalis mají jak české, tak mezinárodní certifikáty, které zaručují jejich kvalitu. Suroviny pocházejí od osvědčených farmářů a při výrobě se využívají osvědčené způsoby zpracování.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: