Yellow & Blue Prací gel na vlnu a funkční textil z merino vlny

Značka: Yellow & Blue
219 Kč / ks 219 Kč / 1000 ml
Skladem (5 ks)

Koncentrovaný gel s lanolinem pro šetrné a ekologické praní vlny a merina. Jeden litr gelu vystačí až na 33 pracích dávek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Prací gel z mýdlových ořechů na vlnu a funkční textil z merino vlny zn. Y&B

Základem tohoto pracího gelu je výtažek z mýdlových ořechů získaný nejšetrnější metodou extrakce za studena. Díky přídavku lanolinu udržuje vlákna vlny pružná i při opakovaném praní. Lanolin je látka, která přirozeně pečuje o srst ovcí. Zajišťuje tepelně izolační vlastnosti i voděodolnost vlny.

K čemu se používá:

  • menstruační kalhotky s merinem (značky Modibodi, SAYU)
  • vlněný textil (svetry, ponožky, dětská body)
  • funkční sportovní oblečení z merinovlny (trička, nátělníky, spodní prádlo)

Jak se prací gel z mýdlových ořechů používá

Ruční praní: cca ½ uzávěru na prací lázeň, pozor na teplotu vody, ať se vám vlněné prádlo nesrazí.

Praní v pračce: 30 ml (objem uzávěru lahve) na prací cyklus (volíme program na vlnu/ruční praní), koncentrát – 1 litr vystačí až na 33 pracích dávek

Při větším znečistění prádla:

Při tvrdé vodě:

Na bílé prádlo: přidáme 1-2 lžíce bělicího prášku PUER (nebo použijeme prací prášek z mýdlových ořechů na bílé prádlo a látkové pleny)

Teplota praní: vlna a merino jsou velmi náchylné na změny teplot, snadno se sráží, ideální teplota prací lázně je 30 °C

Složení: 5-15 % neionický tenzid rostlinného původu, 5-15 % extrakt z mýdlových ořechů, lanolin, chelatační činidlo (EDDS), benzoan sodný, denaturovaný líh, xanthanová guma.
Při výrobě produktů používá výrobce revitalizovanou vodu. Nejsou testované na zvířatech. Tento výrobek neobsahuje ropné deriváty, chlór, syntetickou parfemaci ani barviva.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nespotřebovaný obsah nařeďte vodou a vylejte do kanalizace. Použitý obal po důkladném vypláchnutí odevzdejte do tříděného odpadu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: