Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Cena
99 1957
Multipack
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Filtr

Za průměrnou délku menstruačního cyklu se považuje 28 dní, průměrná délka menstruace je 5 dní. Spousta žen má cyklus o několik dnů kratší, jiné zase delší. Za pravidelnou menstruaci se obvykle bere délka cyklu mezi 21 až 35 (i 40) dny. Nepravidelná menstruace je taková, kdy cyklus silně kolísá. Často se týká mladých dívek, které teprve začínají ...

Za průměrnou délku menstruačního cyklu se považuje 28 dní, průměrná délka menstruace je 5 dní. Spousta žen má cyklus o několik dnů kratší, jiné zase delší. Za pravidelnou menstruaci se obvykle bere délka cyklu mezi 21 až 35 (i 40) dny. Nepravidelná menstruace je taková, kdy cyklus silně kolísá. Často se týká mladých dívek, které teprve začínají menstruovat. V tomto případě jde o zcela přirozený jev, protože menstruační cyklus slečen se teprve vyvíjí. Těžko předvídatelnou menstruaci mívají také ženy, kterým se menses navrací po porodu, nebo ženy, které vstupují do menopauzy.

Příčiny nepravidelné menstruace

  • hormonální změny
  • stres, psychická zátěž, mimořádné životní události
  • sport
  • změny ve stravě
  • různá onemocnění

Menstruační kalhotky jako jistota

Ženám a dívkám, které mají nepravidelnou menstruaci, doporučujeme používat menstruační kalhotky. Vypadají jako běžné spodní prádlo a dají se nosit i několik dní před menstruací. Měsíčky vás nezastihnou nepřipravenou. Vybírat můžete z mnoha velikostí, včetně velikostí pro dívky, a také z mnoha stylů a barev.

Na urovnání menstruačního cyklu mají také vliv vhodné bylinky. Užívat se dají nejen formou kvalitního bylinného čaje, ale i jako blahodárná procedura ženské bylinné napářky.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–13 z 13 položek
1–13 z 13 položek