Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Cena
99 649
Multipack
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Filtr

Pravdou je, že jedním z příznaků menopauzy bývá i vaginální suchost, která přímo souvisí se zvýšeným rizikem vaginálních infekcí či bolestí po pohlavním styku. Vaginální suchost je důsledkem měnících se hladin hormonů a na dobré náladě či radostnějším milostném životě nepřidá. V této kategorii proto najdete vhodné produkty pro vaginální pohodu v...

Pravdou je, že jedním z příznaků menopauzy bývá i vaginální suchost, která přímo souvisí se zvýšeným rizikem vaginálních infekcí či bolestí po pohlavním styku. Vaginální suchost je důsledkem měnících se hladin hormonů a na dobré náladě či radostnějším milostném životě nepřidá. V této kategorii proto najdete vhodné produkty pro vaginální pohodu v menopauze. Od šetrných přípravků, které pomohou při potížích, přes jemnou intimní hygienu až po lubrikační gely.

Jak obnovit vlhkost pochvy?

Pozitivní vliv na vaginální suchost má vhodná bylinná napářka. Při ní se vonná pára z bylin aplikuje na intimní partie, ty se příjemně prohřívají a skrze poševní sliznici se účinné látky vstřebávají do těla. Pokud jste doposud bylinnou napářku neobjevila, příznaky menopauzy jsou dobrý důvod ji vyzkoušet.

  • Používejte jemné intimní gely, které nevysušují a nedráždí.
  • Vyzkoušejte šetrné lubrikanty a vaginální gely s kyselinou hyaluronovou.
  • Kyselina hyaluronová navrací tkáním výživu a pružnost.
Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–13 z 13 položek
1–13 z 13 položek