Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Cena
279 949
Multipack
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Filtr

Nepravidelná menstruace je jedním z projevů přicházející menopauzy. Za výkyvy cyklu stojí snižující se hladiny pohlavních hormonů. Hormonální změny související s nadcházející menopauzou je možné pociťovat už několik let před menopauzou samotnou, v tom případě jde o tzv. premenopauzu. Menopauzou jako takovou se chápe doba, kdy žena rok neměla men...

Nepravidelná menstruace je jedním z projevů přicházející menopauzy. Za výkyvy cyklu stojí snižující se hladiny pohlavních hormonů. Hormonální změny související s nadcházející menopauzou je možné pociťovat už několik let před menopauzou samotnou, v tom případě jde o tzv. premenopauzu. Menopauzou jako takovou se chápe doba, kdy žena rok neměla menstruaci, tedy se její cyklus zastavil. Proto jde přesný čas menopauzy určit až zpětně – poté, co se po dobu jednoho roku neobjevila další menstruace.

  • Menstruační krvácení se mění, stává se nepravidelným, a i průběh menstruace a její síly může být jiný, než byla žena zvyklá.
  • Menstruace může být mnohem delší nebo naopak mnohem kratší.
  • S blížící se menopauzou některé ženy zažívají intermenstruační krvácení, tedy krvácení nebo špinění mezi periodami.
  • Někdy může blížící se menopauza vést k silnějšímu krvácení, ale není to pravidlem. Menstruace se může v tomto období proměnit jakkoli, podobně jako se změní ženám po porodu.

Při jakékoli nepravidelnosti cyklu doporučujeme menstruační kalhotky. Vypadají jako normální prádlo, jsou pohodlné, dobře prodyšné, je tedy možné je nosit jako pojistku v případě, že si žena není jistá, kdy krvácení přijde. Výběr je opravdu široký, co do střihů, stylů i barev.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 32 položek
na stránku
1–30 z 32 položek