Menstruační kalhotky
Sleva 15 % na Modibodi

Filtrujte danou kategorii

Značka
Více... Méně
Cena
129 449
Filtr

Menstruační hygieně a osvětě se věnujeme dlouhé roky a rádi podporujeme učitele, kteří chtějí svým žákům představit moderní menstruační pomůcky. Ostatně pro mladou generaci je udržitelnost víc a víc důležitá. Proto v naší nabídce najdete i výukové materiály a ukázkové balíčky s opakovaně použitelnými menstruačními pomůckami. Věříme, že každý, kd...

Menstruační hygieně a osvětě se věnujeme dlouhé roky a rádi podporujeme učitele, kteří chtějí svým žákům představit moderní menstruační pomůcky. Ostatně pro mladou generaci je udržitelnost víc a víc důležitá. Proto v naší nabídce najdete i výukové materiály a ukázkové balíčky s opakovaně použitelnými menstruačními pomůckami. Věříme, že každý, kdo přispěje k tomu, aby slovo menstruace neznamenalo automaticky "strach, bolest, problém", koná záslužnou věc!

Proč má smysl, aby dívky znaly různé možnosti menstruační hygieny?

Protože s čím se v mládí seznámí, to mají tendenci nadále používat. Bylo by tedy škoda, kdyby znaly jen jednorázové pomůcky, které jsou z mnoha hledisek problematické. Protože přesto, že žijeme v době internetu a informacemi jsme přehlceni, spousta dívek se stále cítí při příchodu první menstruace nepřipravená, zaskočená a nedostatečně informovaná. Protože zdravý postoj k menstruaci má obrovský vliv na sebevědomí, sexualitu a vztah k vlastnímu ženství.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–7 z 7 položek
1–7 z 7 položek