Doprava na vše ZDARMA
Menstruační plavky se slevou až 18 %
Na vše doprava zdarma

Oslabení pánevního dna patří k vyššímu věku a jedním z jeho projevů může být i inkontinence. Nejde však jen o úniky moči. Svaly pánevního dna hrají v organismu důležitou úlohu: tvoří oporu vnitřním orgánům a máme díky nim kontrolu nad řadou tělesných procesů. Navíc jak říkají zkušené fyzioterapeutky, pánevní dno je sval plný emocí a s obrovským ...

Oslabení pánevního dna patří k vyššímu věku a jedním z jeho projevů může být i inkontinence. Nejde však jen o úniky moči. Svaly pánevního dna hrají v organismu důležitou úlohu: tvoří oporu vnitřním orgánům a máme díky nim kontrolu nad řadou tělesných procesů. Navíc jak říkají zkušené fyzioterapeutky, pánevní dno je sval plný emocí a s obrovským potenciálem (nejen v podobě silných orgasmů). Bohužel, často na tuto oblast těla zapomínáme, nepečujeme o ni, nevyužíváme jejích darů, a z donucení ji objevujeme, až když nastanou potíže a je třeba rehabilitovat.

Jak posílit pánevní dno?

  • Pánevní dno tvoří svaly a svaly je možné vhodným cvičením posílit, aby byly pružnější. Způsobů cvičení je celá řada, od různých škol pánevního dna až po Kegelovy cviky.
  • Na Kegelovy cviky můžete použít "osobního trenéra" v podobě pomůcky, která sama pozná, v jakém stavu vaše pánevní dno je, a nastaví cvičební program na míru každé ženě. Pomůcka zajistí, že budete Kegelovy cviky provádět správně.
  • Pánevní dno si můžete zvědomovat (a zlepšovat jeho kondici) i pomocí Venušiných kuliček. Dříve byly brány jako čistě erotická pomůcka, ale jejich zdravotní efekt už je dobře znám. Vybírat můžete z různých tvarů a hmotností. Důležité je postupovat v posilování s kuličkami krok po kroku a nechtít hned lámat rekordy. :-)
Zobrazit více

Filtrujte danou kategorii

Značka
Více... Méně
Cena
299 1929
Filtr

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–7 z 7 položek
1–7 z 7 položek