Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Cena
379 2399
Multipack
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Filtr

Oslabení pánevního dna patří k vyššímu věku a jedním z jeho projevů může být i inkontinence. Nejde však jen o úniky moči. Svaly pánevního dna hrají v organismu důležitou úlohu: tvoří oporu vnitřním orgánům a máme díky nim kontrolu nad řadou tělesných procesů. Navíc jak říkají zkušené fyzioterapeutky, pánevní dno je sval plný emocí a s obrovským ...

Oslabení pánevního dna patří k vyššímu věku a jedním z jeho projevů může být i inkontinence. Nejde však jen o úniky moči. Svaly pánevního dna hrají v organismu důležitou úlohu: tvoří oporu vnitřním orgánům a máme díky nim kontrolu nad řadou tělesných procesů. Navíc jak říkají zkušené fyzioterapeutky, pánevní dno je sval plný emocí a s obrovským potenciálem (nejen v podobě silných orgasmů). Bohužel, často na tuto oblast těla zapomínáme, nepečujeme o ni, nevyužíváme jejích darů, a z donucení ji objevujeme, až když nastanou potíže a je třeba rehabilitovat.

Jak posílit pánevní dno?

  • Pánevní dno tvoří svaly a svaly je možné vhodným cvičením posílit, aby byly pružnější. Způsobů cvičení je celá řada, od různých škol pánevního dna až po Kegelovy cviky.
  • Na Kegelovy cviky můžete použít "osobního trenéra" v podobě pomůcky, která sama pozná, v jakém stavu vaše pánevní dno je, a nastaví cvičební program na míru každé ženě. Pomůcka zajistí, že budete Kegelovy cviky provádět správně.
  • Pánevní dno si můžete zvědomovat (a zlepšovat jeho kondici) i pomocí Venušiných kuliček. Dříve byly brány jako čistě erotická pomůcka, ale jejich zdravotní efekt už je dobře znám. Vybírat můžete z různých tvarů a hmotností. Důležité je postupovat v posilování s kuličkami krok po kroku a nechtít hned lámat rekordy. :-)
Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–7 z 7 položek
1–7 z 7 položek