Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Cena
652 999
Multipack
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Filtr

U nás platí, že když tričko, tak jedině z příjemného pohodlného materiálu. V naší nabídce najdete kvalitní dámská trička od značky Meracus, které se vyznačují českou výrobou, výběrem barev a hlavně poctivou bambusovou viskózou. Bambus je jedinečný přírodní materiál, který vyniká termoregulačními schopnostmi – v létě chladí, v zimě hřeje. Dost mo...

U nás platí, že když tričko, tak jedině z příjemného pohodlného materiálu. V naší nabídce najdete kvalitní dámská trička od značky Meracus, které se vyznačují českou výrobou, výběrem barev a hlavně poctivou bambusovou viskózou. Bambus je jedinečný přírodní materiál, který vyniká termoregulačními schopnostmi – v létě chladí, v zimě hřeje. Dost možná tak narazíte na dilema, zda tričko používat na denní nošení, nebo na noc. Obojí je možné a raději doporučujeme koupit víc než jedno, ať si rozhodování usnadníte ;)

Dámská a pánská potítková trička

V naší nabídce najdete také tzv. neviditelná bezešvá trička od české značky Covert Underwear, a to jak dámská, tak pánská. Těmto tělovým tričkům se také říká potítková, protože se nosí jako spodní vrstva pod košili nebo halenku a zajišťují, aby v případě propocení nebyly mokré mapy na svrchní vrstvě oblečení. Tělová barva a bezešvé provedení zaručují jejich naprostou nenápadnost.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–13 z 13 položek
1–13 z 13 položek