Doprava na vše ZDARMA
Menstruační plavky se slevou až 18 %
Na vše doprava zdarma

Přemýšlíte o tom, v čem perete, jaké čisticí prostředky doma využíváte a co se s tím vším stane po odtoku do kanalizace? Pak je tato kategorie přesně pro vás! Vše, co používáme, ovlivňuje naše zdraví a také to, jak vypadá příroda kolem nás. Přechod z komerčních na ekologické prací a čisticí prostředky někdy není úplně jednoduchý, ale rozhodně se...

Přemýšlíte o tom, v čem perete, jaké čisticí prostředky doma využíváte a co se s tím vším stane po odtoku do kanalizace? Pak je tato kategorie přesně pro vás! Vše, co používáme, ovlivňuje naše zdraví a také to, jak vypadá příroda kolem nás. Přechod z komerčních na ekologické prací a čisticí prostředky někdy není úplně jednoduchý, ale rozhodně se vyplatí. Eko nemusí znamenat "příliš drahý" ani "ne moc účinný". Je jen potřeba dobře si přečíst návod a pustit se do práce!

Jak a proč prát bez chemie?

Běžné prací prostředky obsahují různé složky, jako jsou syntetické prací látky, změkčovače vody, optické zjasňovače, syntetické vůně... Koktejl látek, které přicházejí do styku s naší pokožkou, když pereme v konvenčních pracích prostředcích, může zapříčiňovat či zhoršovat kožní alergie. Prát eko se tedy vyplatí nejen kvůli životnímu prostředí, ale i kvůli zdraví.

  • Začínáte s eko praním? Nezapomeňte zbavit pračku nánosů a nečistot.
  • Vyčistit pračku lze i non toxic cestou pomocí octa a jedlé sody.

Praní menstruačních kalhotek a látkových vložek

V naší nabídce najdete také vhodné prostředky k péči o opakovaně použitelné menstruační pomůcky, jako jsou menstruační kalhotky a látkové vložky. Ženy se praní těchto pomůcek často obávají, ale jak kalhotky, tak vložky lze prát s běžným prádlem. Rady a tipy, jak prát látkové vložky, jsme pro vás sepsali v článku na našem blogu.

Ptáte se, jak prát menstruační kalhotky? Před prvním praním kalhotky vyperte a mějte na paměti, že během prvních praní se teprve aktivují jejich absorpční "superschopnosti". Vždy dodržujte prací instrukce od výrobce. Kalhotky lze stejně jako látkové vložky prát s ostatním prádlem, ale raději v pracím pytlíku, ať se jim nekrátí životnost. Perte v šetrném pracím gelu, ne v sypkých prášcích, nepoužívejte aviváž. Nesušte v sušičce. Sušte volně, ne na topení. Naruby vám kalhotky uschnou rychleji.

Zobrazit více

Filtrujte danou kategorii

Značka
Více... Méně
Cena
25 599
Filtr

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 112 položek
na stránku
1–30 z 112 položek