Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Cena
79 649
Multipack
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Filtr

Slova klasika říkají, že přivést na svět dítě znamená vykoupat se v pramenu života. Je to specificky náročná a jedinečně krásná chvíle, na kterou se chystáme po všech stránkách. Jaký bude průběh porodu? A jak moc jiná etapa nás čeká po porodu ve srovnání s dobou před porodem? Řadě otázek čelí každá žena sama, ale s tím, co je dobré si připravit ...

Slova klasika říkají, že přivést na svět dítě znamená vykoupat se v pramenu života. Je to specificky náročná a jedinečně krásná chvíle, na kterou se chystáme po všech stránkách. Jaký bude průběh porodu? A jak moc jiná etapa nás čeká po porodu ve srovnání s dobou před porodem? Řadě otázek čelí každá žena sama, ale s tím, co je dobré si připravit před porodem a k porodu, umíme pomoci.

Jak se připravit na porod

Po tělesné stránce můžete v přípravě na porod využít sílu bylinných směsí pro vaginální napářku. Speciálně namíchané byliny pozitivně působí na přípravu porodních cest, uvolňují pánevní dno a pomáhají udržet poševní sliznici v dobré zdravotní kondici. Usnadňují průběh porodu, urychlují první i druhou dobu porodní, a uklidňují psychiku nastávající maminky. Využijete je v posledních týdnech těhotenství.

Bylinné napářky před porodem a v průběhu porodu jsou procedura, kterou doporučuje a využívá i řada porodních asistentek: "Během porodu dokáže žena díky teplu a vůni bylinek krásně zrelaxovat, což má velký vliv na její psychiku, která je u porodu zásadní. Napářka uvolňuje svaly pánevního dna, změkčuje hráz a tím snižuje riziko porodního poranění, zlepšuje cirkulaci krve v malé pánvi. Může pomoci i při nepostupujícím porodu," říká v rozhovoru pro Kalíšek.cz Julie Bischofová, kterou můžete znát z Instagramu pod jménem Deník porodní báby.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–6 z 6 položek
1–6 z 6 položek