Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Cena
229 1522
Multipack
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Filtr

Inkontinence moči je nekontrolovaný, nechtěný únik moči, který se vyskytuje v okamžiku, kdy to nechceme. Úniky moči sice fyzicky nebolí, ale toho, koho se týkají, velmi trápí a omezují ho v pracovním, společenském a leckdy i intimním životě. Důležité je nespoléhat na to, že samy vymizí, ani si na ně nezvyknout jako na něco, co nutně patří k věku...

Inkontinence moči je nekontrolovaný, nechtěný únik moči, který se vyskytuje v okamžiku, kdy to nechceme. Úniky moči sice fyzicky nebolí, ale toho, koho se týkají, velmi trápí a omezují ho v pracovním, společenském a leckdy i intimním životě. Důležité je nespoléhat na to, že samy vymizí, ani si na ně nezvyknout jako na něco, co nutně patří k věku. Močová inkontinence se totiž dá řešit a zvládat pomocí diskrétních pomůcek.

Jeden z příznaků menopauzy

Oslabení svalů pánevního dna patří k vyššímu věku, inkontinence je tedy často problémem u žen v období menopauzy. Statistiky uvádějí, že se s ní potýká 20 procent žen ve věku kolem 45 let.

Vhodným cvičením můžete pružnost svalům pánevního dna navracet. Kromě speciálních cviků na pánevní dno, se kterými vám pomohou třeba Venušiny kuličky, prospívá pánevnímu dnu pohyb zaměřený na hluboký stabilizační mechanismus, jako je jóga, pilates, tanec a cvičení s balančními pomůckami...

  • Pro pocit jistoty vyzkoušejte inkontinenční prádlo.
  • Absorpční kalhotky jsou zcela diskrétní, vypadají totiž jako běžné prádlo.

Na rozdíl od kalhotek menstruačních jsou inkontinenční kalhotky speciálně přizpůsobené na absorpci moči. Vnitřní vložka má antibakteriální a protipachové vlastnosti. Při slabé inkontinenci se ženám z Maluna.cz osvědčily i kalhotky menstruační, třeba ty od australské značky Modibodi.

Nejste si jistá, které kalhotky jsou vhodné pro menstruaci a které při inkontinenci? Přečtete si článek Menstruační nebo inkontinenční prádlo? na našem blogu.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–10 z 10 položek
1–10 z 10 položek