Menstruační kalhotky
Sleva 15 % na Modibodi

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Místo výroby
Více... Méně
Pohlaví
Více... Méně
Cena
286 1614
Filtr

Plavky má v šatníku každý, ovšem plavky v téhle kategorii jsou neobyčejné! Objevte nepropustné absorpční plavky, které zvládnou i střední a slabou menstruaci, ale můžete je nosit i mimo vaše dny. Jsou praktickou pojistkou, když menstruaci očekáváte, ale nejste si jistá datem jejího příchodu. Menstruační plavky si navíc poradí i se slabou inkonti...

Plavky má v šatníku každý, ovšem plavky v téhle kategorii jsou neobyčejné! Objevte nepropustné absorpční plavky, které zvládnou i střední a slabou menstruaci, ale můžete je nosit i mimo vaše dny. Jsou praktickou pojistkou, když menstruaci očekáváte, ale nejste si jistá datem jejího příchodu. Menstruační plavky si navíc poradí i se slabou inkontinencí.

Dámské a dívčí nepropustné plavky

Předností menstruačních plavek je, že jsou zcela diskrétní a o speciální tenké vložce všité vevnitř nikdo neví, leda že byste mu to tajemství sama pověděla. Menstruační plavky jsou hitem posledních sezon a zejména děvčatům, která se nekamarádí s tamponem, zachraňují léto a radovánky u bazénu.

Veselé dámské plavky Dedoles

Ráda kombinujete různé horní a spodní díly plavek? V nabídce Maluna.cz najdete i jednodílné a dvoudílné plavky značky Dedoles, pověstné svým rozpustilým designem, který se barev rozhodně nebojí. Můžete se tak na sezonu vybavit menstruačními i běžnými plavkami a kombinovat je dle potřeby a libosti.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 58 položek
na stránku
1–30 z 58 položek