Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Cena
347 3149
Multipack
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Filtr

Menstruační kalhotky pro dívky jsou za nás pomůcka no. 1. Aneb tisíce děkovných dopisů! Speciální menstruační prádlo je totiž k nerozeznání od normálních kalhotek a na rozdíl od vložky o nich ani nevíte. Hlavně není potřeba nic zavádět dovnitř, což je pro spoustu dívek důležité, když první měsíčky přijdou třeba už v devíti letech. Kalhotky jsou ...

Menstruační kalhotky pro dívky jsou za nás pomůcka no. 1. Aneb tisíce děkovných dopisů! Speciální menstruační prádlo je totiž k nerozeznání od normálních kalhotek a na rozdíl od vložky o nich ani nevíte. Hlavně není potřeba nic zavádět dovnitř, což je pro spoustu dívek důležité, když první měsíčky přijdou třeba už v devíti letech. Kalhotky jsou pohodlné a prodyšné, takže se hodí i jako pojistka, když jsou měsíčky nepravidelné.

Výhody menstruačních kalhotek pro dívky

  • Jejich používání zvládne úplně každý.
  • Nikdo nic nepozná ani při převlékání na tělocvik.
  • Počáteční investice se vyplatí během několika měsíců.

Menstruační kalhotky se dají kombinovat i s dalšími pomůckami. Pro pokročilejší slečny s menstruačním kalíškem nebo třeba s vložkou. Kalhotky se dělají i ve variantě s prodlouženou savou vložkou (a nohavičkové), což řeší spoustu starostí se spaním mimo domov v době menstruace.

"Doporučuji kombinaci menstruačních kalhotek a jednorázových vložek na cesty či přespání u kamarádky. V takových situacích nikdo nechce zažít nehodu, a tak je nejlepší vzít si běžné kalhotky a vložku a přes ně, klidně místo pyžama, ještě kraťáskové menstruační kalhotky jako pojistku," doporučuje Ilona Bittnerová v našem článku o vhodných pomůckách pro první menstruaci.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–15 z 15 položek
1–15 z 15 položek