Menstruační kalhotky
Sleva 15 % na Modibodi

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Použití
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Místo výroby
Více... Méně
Cena
249 2348
Filtr

Menstruační potřeby za výhodnou cenu šetří vaši peněženku a šetří starosti s nákupem dalších menstruačních pomůcek. Využijte výhodnou nabídku a vyberte si své sady pomůcek za dobré ceny. Dáte přednost zvýhodněnému balení látkových vložek, nebo využijete výhodné sady menstruačních kalíšků? Pozor, není to volba "buď, anebo", tyto menstruační potře...

Menstruační potřeby za výhodnou cenu šetří vaši peněženku a šetří starosti s nákupem dalších menstruačních pomůcek. Využijte výhodnou nabídku a vyberte si své sady pomůcek za dobré ceny. Dáte přednost zvýhodněnému balení látkových vložek, nebo využijete výhodné sady menstruačních kalíšků? Pozor, není to volba "buď, anebo", tyto menstruační potřeby jsou totiž kompatibilní!

Jak kombinovat menstruační pomůcky?

Pokud plánujete zkoušet nový menstruační kalíšek, látkové vložky jsou praktickým doplňkem, který zachytí případné protékání, aby nedošlo k větší nehodě. Je zcela přirozené, že se v začátcích kalíškování ne vždy podaří kalíšek zavést na první dobrou. Látková vložka pak poslouží jako užitečná pojistka, která zachrání situaci.

Proč si vybrat sadu dvou menstruačních kalíšků?

Řada žen střídá v průběhu cyklu dva menstruační kalíšky – větší a menší. Větší kalíšek používají při silnější menstruaci, kalíšek s menším průměrem a objemem je vhodný ke konci cyklu, kdy je menstruace slabší. Sady kalíšků typu "menší velikost + větší velikost" mohou být také skvělou volbou pro matku a dceru. Ženy, které už rodily, obvykle potřebují větší kalíšek než mladé dívky. Dva různě velké menstruační kalíšky ve zvýhodněném balení se také hodí pro ženy, které váhají s výběrem velikosti.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–29 z 29 položek
1–29 z 29 položek