Menstruační kalhotky
Sleva 15 % na Modibodi

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Savost
Více... Méně
Použití
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Místo výroby
Více... Méně
Cena
279 3279
Filtr

Prádla není nikdy dost! Navíc v podobě zvýhodněného balení jsou sady kvalitního spodního prádla "must have" položkou. Výhodná balení spodního prádla šetří peněženku, protože při objednání většího počtu kusů je cena za jednotlivý kousek nižší. Kromě toho nabízí zvýhodněná balení spodního prádla další výhody, jako je variabilita. Některé "packy" o...

Prádla není nikdy dost! Navíc v podobě zvýhodněného balení jsou sady kvalitního spodního prádla "must have" položkou. Výhodná balení spodního prádla šetří peněženku, protože při objednání většího počtu kusů je cena za jednotlivý kousek nižší. Kromě toho nabízí zvýhodněná balení spodního prádla další výhody, jako je variabilita. Některé "packy" obsahují spodní prádlo v různých barvách, což umožňuje snadné zkombinování s již existujícím oblečením ve vaší skříni. Nebo jste zapřísáhlí milovníci černé? I konzervativní klasik si u nás vybere!

Výhodné sady spodního prádla

Pořídit u nás můžete balení dámských kalhotek nebo pánských boxerek světových a českých značek za atraktivní ceny. Mnohé značky pověst kvalitního výrobce předchází, nezapomeňte prozkoumat například dámské kalhotky s merinem od Modibodi. Merino vlna velmi dobře pohlcuje pot, proto jsou kalhotky úžasné v horkých dnech, na sport a ve stresových situacích, kdy se člověk potí až na... :-)

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 95 položek
na stránku
1–30 z 95 položek