Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Cena
391 1957
Multipack
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Filtr

Menstruační kalhotky mají vzhled běžných kalhotek a slouží jako samostatná ochrana během menstruace, ale také jako pojistka pro menstruační kalíšek, vložku nebo tampon. Moderní materiály zaručují pohodlí, pocit sucha a ochranu proti prosakování. V závislosti na intenzitě menstruace se absorpční kalhotky vyměňují podobně jako jiná menstruační hyg...

Menstruační kalhotky mají vzhled běžných kalhotek a slouží jako samostatná ochrana během menstruace, ale také jako pojistka pro menstruační kalíšek, vložku nebo tampon. Moderní materiály zaručují pohodlí, pocit sucha a ochranu proti prosakování. V závislosti na intenzitě menstruace se absorpční kalhotky vyměňují podobně jako jiná menstruační hygiena. Na trhu existuje široký výběr značek, střihů, barev a variant určených pro slabou, střední a silnou menstruaci, včetně modelů vhodných pro noční použití.

Nejoblíbenější menstruační kalhotky

Nebojte se vybírat z našich kalhotkových bestsellerů. Dlouhodobě patří k nejoblíbenějším kalhotkám na maluna.cz modely od australské značky Love Luna a Modibodi, světové špičky v oboru absorpčního prádla. Když jsme u Modibodi – setkáváme se s tím, že si ženy, které mají rády bezešvé prádlo, myslí, že menstruační kalhotky pro ně nejsou. Existují ale i bezešvé menstruační kalhotky – a v několika tělových odstínech. Zapátrejte v kolekcích značky Modibodi! Zapomenout nesmíme ani na osvědčenou německou značku Dorina, která nabízí menstruační kalhotky jak elegantní, tak sportovního stylu.

I když i do světa menstruačního prádla pronikly barvy, faktem zůstává, že za nejlepší menstruační kalhotky považují naše zákaznice modely v černé barvě.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 40 položek
na stránku
1–30 z 40 položek