Menstruační kalhotky
Sleva 15 % na Modibodi

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Savost
Více... Méně
Použití
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Místo výroby
Více... Méně
Cena
608 1478
Filtr

Doslechla jste se o menstruačních plavkách? Naše zákaznice se po nich shánějí, nejen pro sebe, ale zejména pro své dospívající dcery. Na dovolenou k moři, na tábor, který má být pro slečnu ve znamení měsíčků... Menstruační plavky jsou šikovná pomůcka, s kterou můžete během menstruace do vody i bez tamponu. Už žádná omezení, už žádné smutné sezen...

Doslechla jste se o menstruačních plavkách? Naše zákaznice se po nich shánějí, nejen pro sebe, ale zejména pro své dospívající dcery. Na dovolenou k moři, na tábor, který má být pro slečnu ve znamení měsíčků... Menstruační plavky jsou šikovná pomůcka, s kterou můžete během menstruace do vody i bez tamponu. Už žádná omezení, už žádné smutné sezení s knížkou na dece. Koupat se jde i během menstruace!

Nejlepší menstruační plavky

Mezi plavkové bestsellery na maluna.cz patří menstruační plavky značky Modibodi. Tato australská značka tenhle vynález světu představila jako první. Výběr z jednodílných plavek a bikin najdete také u britské značky Wuka. Svůj pověstný smysl pro eleganci vnesla do segmentu nepromokavých plavek německá značka Dorina.

Všechny menstruační plavky v naší nabídce jsou skvělou volbou pro dny s lehkou a střední menstruací, kdy si chcete plně užít radovánky ve vodě. Na silnější dny cyklu jsou však méně vhodné. V takovém případě je lze využít jako další vrstvu ochrany k tamponu nebo menstruačnímu kalíšku.

Jak menstruační plavky fungují?

Menstruační plavky mají vzhled běžných plavek, ale v rozkroku mají integrovanou speciální vložku z funkčních materiálů, která pohlcuje menstruační krvácení. Díky tomu nedochází k prosakování krve do okolní vody. K jejímu odstranění stačí plavky po koupání propláchnout pod tekoucí vodou.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–10 z 10 položek
1–10 z 10 položek