Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Cena
79 1649
Multipack
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Filtr

Hledáte spolehlivý menstruační kalíšek? Možná vám úkol, jak vybrat kalíšek, usnadní naše bestsellery. Menstruační kalíšek je velmi komfortní pomůcka na menstruaci. Použité materiály zaručují zdravotní nezávadnost, nedráždí, jsou hypoalergenní. Navíc je kalíšek pomůcka s dlouhou životností, takže vám může zajistit pohodovou menstruaci po dobu i v...

Hledáte spolehlivý menstruační kalíšek? Možná vám úkol, jak vybrat kalíšek, usnadní naše bestsellery. Menstruační kalíšek je velmi komfortní pomůcka na menstruaci. Použité materiály zaručují zdravotní nezávadnost, nedráždí, jsou hypoalergenní. Navíc je kalíšek pomůcka s dlouhou životností, takže vám může zajistit pohodovou menstruaci po dobu i více než pěti let.

Nejlepší menstruační kalíšky

K nejoblíbenějším kalíškům na maluna.cz patří německé kalíšky Merula XL s velkým objemem Těší se oblibě zejména u žen se silnou menstruací a i menší sesterská velikost tohoto kalíšku boduje. Velice nás těší, že si ženská srdce získávají také menstruační disky. Jde o menstruační kalíšky s tvarem připomínajícím pesar a zavádějí se až pod děložní čípek. Díky tomu, že jsou velmi flexibilní, zaručují komfort ve stylu "ani nevím, že menstruuji". Nepřehlédněte také nejprodávanější produkty značky Lunette, která udělala z menstruačního kalíšku mainstream nejen v domovském Finsku. V nabídce má kromě kalíšků účinné a šetrné přípravky na dezinfekci těchto pomůcek.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–20 z 20 položek
1–20 z 20 položek