Menstruační kalhotky
Sleva 15 % na Modibodi

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Použití
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Místo výroby
Více... Méně
Cena
129 129
Filtr

Kdo naši filozofii zná, toho nepřekvapíme prohlášením, že není vložka jako vložka a není tampon jako tampon. I v oblasti jednorázových pomůcek můžete vybírat z těch, které podpoří vaši intimní pohodu a komfort při menstruaci. Poskytnou spolehlivou ochranu a nezadělají na problémy v podobě svědění či suchosti. Za nás jsou nejlepší jednorázové vlo...

Kdo naši filozofii zná, toho nepřekvapíme prohlášením, že není vložka jako vložka a není tampon jako tampon. I v oblasti jednorázových pomůcek můžete vybírat z těch, které podpoří vaši intimní pohodu a komfort při menstruaci. Poskytnou spolehlivou ochranu a nezadělají na problémy v podobě svědění či suchosti. Za nás jsou nejlepší jednorázové vložky a tampony ty bez chemie. Neparfemovaná dámská hygiena, bělená bez chlóru, bez zbytečných plastů a biologicky rozložitelná.

Nejlepší jednorázové potřeby

Mezi bestsellery v kategorii vložek a tamponů patří na maluna.cz vložky s bio bavlnou od osvědčených značek, jako je Natracare. V nabídce této značky najdete i bio tampony, byla to ostatně ona, která jako první ekologický tampon vyvinula! Prvotřídní kvalitou vynikají i anionové vložky Gentle Day. Jsou vhodné i pro citlivou a alergickou pokožku a pomáhají udržet či obnovit přirozené pH intimních partií.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–10 z 10 položek
1–10 z 10 položek