Doprava na vše ZDARMA
Menstruační plavky se slevou až 18 %
Na vše doprava zdarma

Menstruační plavky jsou určeny ke koupání – tedy můžete se v nich koupat a hodí se i na aktivity na pláži nebo u bazénu. Jednodílné menstruační plavky jsou vhodné pro ženy a dívky, kterým z jakéhokoli důvodu nevyhovují bikiny. Menstruační plavky vypadají jako běžné plavky, takže můžete být naprosto v klidu – pokud někomu sama nesvěříte, že menst...

Menstruační plavky jsou určeny ke koupání – tedy můžete se v nich koupat a hodí se i na aktivity na pláži nebo u bazénu. Jednodílné menstruační plavky jsou vhodné pro ženy a dívky, kterým z jakéhokoli důvodu nevyhovují bikiny. Menstruační plavky vypadají jako běžné plavky, takže můžete být naprosto v klidu – pokud někomu sama nesvěříte, že menstruujete, nepozná to.

Koupání během menstruace

V klíně plavek pro vás "pracuje" speciální diskrétní savá vložka, která ven nepropustí nic, co nemá. To, jak dlouho menstruační plavky vydrží, záleží na síle vaší menstruace. Hodí se také pro ženy, které praktikují volnou menstruaci. Máte další otázky, jak k plavání během menstruace? Přečtěte si rady a tipy na našem blogu. Nevyznáte se v typech menstruačních plavek? Přečtěte si o tom, že na trhu už jsou i plavky na silnou menstruaci. :-)

Zobrazit více

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Savost
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Cena
869 1999
Filtr

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–10 z 10 položek
1–10 z 10 položek