Menstruační kalhotky
Sleva 15 % na Modibodi

BIO vložky NATRACARE

Uveřejněno: 21.08.2019
Kategorie: Menstruace , Zdraví

V naší nabídce najdete vložky uzpůsobené nejen různé síle menstruace, ale také různým typům spodního prádla, a také vložky vhodné při inkontinenci, poporodní vložky a slipové vložky. Upozorňujeme, že v průběhu menstruačního krvácení se mohou hodit vložky o různé absorpční schopnosti. ;)

Vložky Natracare se skládají ze tří částí. Svrchní část, která se dotýká pokožky, je vyrobena ze 100 % čisté biobavlny, která je jemná, hebká a pohlcenou tekutinu již nepropustí zpět - proto je stále suchá. Vnitřní absorpční část tvoří měkká bavlněná celulóza, která v sobě zachycenou krev „uzavře a nepustí“. Spodní část vložky je speciálně upravená nepropustná biobavlna. Celá vložka včetně veškerých obalů je rozložitelná a lze ji kompostovat.

Nabízíme vám tyto typy vložek Natracare:

Tenké

Tyto vložky jsou velmi nenápadné a díky postranním křidélkům také pohodlné a bezpečné. Můžete je bez obav používat v průběhu celého období menstruace, stačí si pouze vybrat z několika variant absorpčních schopností.

Typy tenkých vložek:

  • regular/normal – pro slabou až středně silnou menstruaci,
  • super – pro středně silnou až silnou menstruaci,
  • long (dlouhé) – pro velmi silnou menstruaci nebo pro použití během spánku.

Jedná se o řadu Ultra a Ultra Extra.

Běžné

Běžné vložky nejsou opatřeny křidélky. Oproti tenkým vložkám je jejich jádrová část objemnější, jemná, nadýchaná a dovede zachytit větší množství menstruační krve. Vložky i během používání zůstávají prodyšné a na styku s pokožkou suché.

Typy běžných vložek:

  • regular – pro slabou až středně silnou menstruaci,
  • super – pro středně silnou až silnou menstruaci,
  • noční – pro velmi silnou menstruaci nebo pro použití během spánku.

Slipové

Slipové vložky stejně jako ostatní vložky Natracare dobře absorbují tekutinu, jsou měkké a prodyšné. Můžete je s výhodou používat každý den k ochraně svého prádla i své pokožky, obzvlášť pokud používáte kalhotky ze syntetického materiálu a preferujete kontakt se 100% přírodním materiálem. Slipové vložky lze také používat v kombinaci s tampóny, menstruačními kalíšky či menstruačními houbami pro zvýšení pocitu jistoty a bezpečí.

Typy slipovek:

  • mini - jsou vůbec nejmenšími nabízenými vložkami firmy Natracare, jsou opravdu diskrétní,
  • normal - velikostí a vykrojením odpovídají běžnému tvaru dámských kalhotek, každá vložka je balena zvlášť, takže jsou praktické jako „pohotovost“ do kabelky,
  • ultra tenké - oproti normálním slipovkám jsou tenčí, ale stále si zachovávají základní vlastnosti jako je dobrá absorpční schopnost, měkkost a prodyšnost,
  • zúžené - oproti normálním slipovkám jsou užší, aby zůstaly diskrétní i u menších tvarů dámských kalhotek, stále si však zachovávají základní vlastnosti jako je dobrá absorpční schopnost, měkkost a prodyšnost,
  • tanga - tyto slipové vložky jsou speciálně vyrobeny do kalhotek typu tang a jsou opatřeny křidélky pro zajištění jejich správného umístění.

Poporodní

Tyto vložky jsou vyrobeny s ohledem na potřeby čerstvých maminek. Jsou proto delší, ještě měkčí a prodyšnější než klasické denní vložky. Neobsahují žádné chemické ani jiné dráždivé látky, z jejich používání tak nemusíte mít žádnou obavu.

Inkontinenční

Tyto vložky byly vyvinuty speciálně pro osoby, které mají potíže s močovým ústrojím. Vložky zajistí 100% ochranu a bezpečnou péči v průběhu celého dne. Jsou opatřeny dvojitou vrstvou absorpční celulózy ze 100% biobavlny a ve spodní části vložky je navíc přidána ještě nepropustná vrstva. Vložky jsou měkké, prodyšné a zajišťují neustálý pocit sucha. Každá vložka je balena zvlášť, takže jsou velmi praktické do kabelky.

Všechny typy najdete v našem e-shopu pod značkou Natracare.

Další informace o značce Natracare.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář