Menstruační kalhotky
Sleva 15 % na Modibodi

Biofáze od Nobilis Tilia

Uveřejněno: 08.09.2019
Kategorie: Krása , Zdraví

Českého výrobce certifikované přírodní a BIO kosmetiky, značku Nobilis Tilia, asi není potřeba představovat. Dnes vám ale představíme jejich novinku v péči o pleť, sady Biofáze.

Biofáze je speciální sada třech vzájemně se doplňujících sér, které unikátní metodou ošetření pleti ovlivňují aktivitu enzymů, které se přirozeně vyskytují v pleti a udržují ji vitální a zdravou. Tato intenzivní kúra posiluje ochranu pleti, omlazuje ji, projasňuje a významně snižuje oxidační stres. A kromě toho všeho ještě navíc krásně voní díky směsím éterických olejů, takže použití sér je takový malý aromaterapeutický rituál.

Biofáze v 6 variantách

Biofáze je k dispozici hned v 6 variantách, v sadě jsou vždy 3 lahvičky sér po 20 ml. První dvě lahvičky jsou pro všechny varianty stejné – je to Geránium a Tymián. Třetí sérum se pak liší podle toho, jaký problém s pletí chcete zrovna řešit.

Koriandr pro ochablou pleť obnovuje přirozenou pružnost pleti, oživují ji a dodávají jí ztracený lesk.

Calendula pro regeneraci a úlevu při podráždění pleti zklidňuje podráždění, předchází drobným zánětům a aktivně obnovuje přirozené funkce pleti.

Bazalka pro dehydrovanou pleť se sklonem k vráskám nejen pleť aktivně hydratuje, ale i podporuje obnovu kožních buněk a zlepšuje mikrocirkulaci pleti.

Šalvěj pro pleť se sklonem k hyperpigmentaci (tmavé skvrny na pleti, vyvolané nadměrnou produkcí melaninu) zmírňuje nejen pigmentové, ale i stařecké skvrny, ale i redukuje tukové cystičky a projasňuje pleť.

Santal pro aknózní pleť v každém věku odplavuje nečistoty z pokožky a zralou pleť navíc hydratuje a regeneruje.

Levandule pro citlivou pleť zklidňuje a posilňuje odolnost citlivé pleti a zmírňuje podráždění pleti při svědění, pálení či spálení od sluníčka.

Jak Biofázi používat

Biofáze se nanáší na pečlivě vyčištěnou pleť. Začíná se sérem Geránium, které pleť prokrvuje a navozuje zahřívací efekt. Na obličej, krk a dekolt naneseme ca 10 kapek a necháme 10 minut působit. Po 10 minutách přijde na řadu Tymián, který zpomaluje průtok krve cévami a navozuje tak zchlazující efekt. Séra na sebe navzájem vrstvíme, tedy předchozí nesmýváme. Opět necháme působit 10 minut a naneseme třetí sérum podle toho, kterou variantu jsme vybraly.

Každou lahvičku je nutné před použitím protřepat. Dle potřeby je možné po 10 minutách nanést ještě krém nebo olej, na který jsme zvyklé.

Při použití je nutné pro celkový účinek vždy dodržet pořadí jednotlivých sér při aplikaci a pro intenzivní kůru používat alespoň 2 měsíce každý den, ale lze používat i celoročně. Jedno balení sady vydrží cca na měsíc používání. Sady Biofáze není vhodné používat v 1. trimestru těhotenství.

Účinek Biofáze by měl být znatelný již po několika prvních použitích. Jako správné kosmetické nadšenkyně pro vás Biofázi samozřejmě otestujeme na vlastní kůži, takže se můžete již brzy těšit na osobní recenzi.

Biofázi najdete v e-shopu Maluna.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář