Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Kvalitní a spolehlivé produkty, které vás nezradí

Uveřejněno: 30.11.2023
Kategorie: Menstruace , Zdraví

Kvalita a spolehlivost    

Záleží nám na tom, abyste na Maluna.cz našli opravdu kvalitní produkty, které vás nezradí. Za dobu, co se ve světě menstruačních pomůcek a produktů pro ženy pohybujeme, nám prošly rukama stovky výrobků a velmi dobře umíme odhadnout, které stojí za to na e-shopu mít.

Dnes máme v nabídce Maluna.cz stovky produktů od českých i světových značek a stále přidáváme nové. Při jejich výběru si dáváme záležet na tom, aby byly skutečně kvalitní, dlouho vám vydržely a abyste se na ně mohli spolehnout.

Maluna.cz - spolehlivé menstruační pomůcky

Jen to, co sami vyzkoušíme

Než produkt zařadíme do nabídky, důkladně ho prověříme. Zajímáme se o jeho původ, materiálové složení i certifikace – ostatně všechny tyto informace najdete v textu u produktů. Pokud se nám produkt zalíbí, svěříme někomu v týmu jeho otestování. V popiscích produktů i srovnávacích tabulkách pak zohledňujeme naše zkušenosti, nejen to, co uvádí k produktu výrobce.

Maluna.cz - recenze a zkušenosti

Pro každou ženu

Víme, že neexistuje jedna univerzální menstruační pomůcka, která by vyhovovala všem. Proto nabízíme opravdu širokou škálu značek, typů, materiálů a velikostí, aby si u nás vybrala každá dívka a žena. Myslíme i na finanční možnosti našich zákaznic, proto v nabídce najdete i levnější alternativy nebo cenově výhodné sady.

Maluna.cz - každá jsme jiná

Dlouhotrvající radost

Z úcty k našim zákazníkům i přírodě jdeme do spolupráce jen s výrobci, se kterými si rozumíme v otázce udržitelnosti. Chceme, aby vám produkt vydržel (a dělal radost) co možná nejdéle a abychom tak snížili množství zbytečného odpadu. Například u menstruačních kalhotek sledujeme kvalitu stehů, studujeme materiály použité v absorpční vrstvě nebo se díváme na to, jak vypadají a fungují po několika vypráních.  

Abyste nesáhli vedle

Snažíme se dělat maximum pro to, aby vám zakoupený produkt na první dobrou seděl. Proto si dáváme tolik záležet na tvorbě podrobných popisků, velikostních tabulek, na blog píšeme srovnávací články a uživatelské recenze a točíme videa, abyste měli dostatek informací před tím, než si vybraný produkt zakoupíte.

Pomoc s výběrem

Spoustu času věnujeme také zodpovídání dotazů ohledně nákupu v naší poradně nebo v naší uzavřené facebookové skupině Kališnice, kde probíráme kromě menstruačních pomůcek i různá témata související s intimitou a ženským zdravím. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem, mrkněte na témata v poradně nebo nám napište, pokusíme se pomoct.

Maluna.cz - setkání a akce pro ženy

Ilona Bittnerová, zakladatelka Maluna.cz, na jedné z akcí s tématem menstruace a cykličnost.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář