Menstruační kalhotky
Sleva 15 % na Modibodi

Měníme koncept

Uveřejněno: 21.03.2022
Kategorie: Aktuálně

Prodejna Maluna fungovala v pražských Holešovicích 5 let. Za tu dobu jsem se já a mé kolegyně potkaly s řadou z vás osobně a díky tomu jsme mnohem lépe poznaly vaše potřeby i obavy, které souvisí s výběrem menstruačních pomůcek. Nyní nastal čas na změnu.

V mém podnikání byla vždy na prvním místě zábava. Vždy jsem si svou pracovní cestu volila podle toho, co mě bavilo a co mi dávalo smysl. Během posledních dvou let, kdy jsme čelili řadě omezení, se pro mě provoz obchodu stal více povinností než zábavou, a proto jsem se rozhodla kamenný obchod na konci března 2022 zavřít.

Děkuji všem za krásný čas, který jsme v obchodě prožili!

Co bude dál? Budeme se více potkávat!

To, co jste od nás hlavně potřebovaly, bylo prohlédnout si pomůcky a poradit se, kterou z nich, případně jakou velikosti, si pro sebe vybrat. Proto vám nabízíme každoměsíční večerní setkání v krásném prostředí domu Maitrea Týnské uličce 6 v centru Prahy.

Každé setkání bude mít nějaké téma, ale zároveň zde bude dost prostoru

  • prohlédnout si různé menstruační pomůcky,
  • vyzkoušet velikosti menstruačních kalhotek,
  • sdílet své zkušenosti.

Skvělou zprávou je, že když se náhodou hodně zapovídáme a čas kurzu nám nebude stačit, je k dispozici o patro níže restaurace a tam můžeme vesele pokračovat! Těším se, že se tímto otevře prostor pro nové zážitky a zkušenosti, ale i nová přátelství a spolupráce.

Termíny setkání v Maitrei najdete vždy tady - SHOWROOM Maluna

Sdílejte tento článek

Přidat komentář