Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Spojili jsme síly s Trenýrkárna.cz

Uveřejněno: 08.12.2023
Kategorie: Aktuálně

Určitě znáte rčení „přej si a vesmír udělá všechno pro to, aby ti to přání splnil“. Je tomu už pár měsíců, co jsem si pro Maluna.cz začala přát. Aby mohla růst. Aby držela krok s technologiemi a dobře se na ní našim zákaznicím a zákazníkům nakupovalo. A aby dál pomáhala ženám a dívkám prožívat s radostí, v pohodlí a s jistotou vše, co s sebou ženství nese.

Po 18 letech podnikání jsem se poprvé otevřela možnosti propojení s někým dalším. Investorem, partnerem, společníkem. Někým, kdo by do firmy přinesl nové nápady, talenty, know-how, chytřejší procesy a kdo by nám pomohl Maluna.cz posunout o krok dál. Už nějakou dobu jsem cítila také potřebu převést e-shop na modernější řešení, které bude uživatelsky příjemnější a umožní nám si víc hrát s maličkostmi, které původní systém technicky neumožňoval. Víte, jak dlouho jsem například toužila po kapičkách u menstruačních kalhotek, které by ukazovaly na jak silnou menstruaci jsou vhodné?

Na jaře se mi do cesty “náhodou” připletli dva kluci – Ruslan Skopal a Adam Rožánek, kteří za sebou mají neskutečné věci s jejich vlastním e-shopem Trenýrkárna.cz. Osobně mi velmi sedl jejich lidský přístup, odvážná vize a trochu taky míra šílenství, se kterým do podnikání jdou. Slovo dalo slovo, zajiskřilo to a od té doby jsme v tom spolu.

Maluna.cz a Trenýrkárna.cz od roku 2023 spolu!

Upřímně, pustit do podnikání, které jsem budovala od nuly, někoho dalšího, byl pro mě osobně velký krok. Odhodlání mi přinesly dva symbolické životní milníky. Jedním byly moje čtyřicátiny a druhým čtyřicetimilionový obrat, který se nám na Maluna.cz v loňském roce podařil. Moje vnitřní ambiciózní já se v ten moment přepnulo do módu splněno a já pocítila velký klid, vlastně i úlevu a smíření s představou, že už dál nebudu ta, které nutně musí projít pod rukama každý jeden detail. A tak jsem skočila.

Výsledek našeho prvotního vzájemného oťukávání můžete už teď vidět na Maluna.cz. Společnými silami se nám podařilo převést e-shop na nové řešení, zpřehlednit jeho kategorie, zatraktivnit design a celkově zapracovat na tom, aby byla radost na něm nakupovat. Zatím vše stále není 100%, pár nočních směn s laděním všech maličkostí mě asi ještě čeká, ale už teď jsem moc pyšná na to, co se nám za těch pár měsíců povedlo.

Zároveň vás chci ujistit, že spojením s Trenýrkárna.cz se nemění nic na našich zásadách. Pořád budeme nabízet jen opravdu funkční a kvalitní produkty a i nadále vám budeme přinášet osvětu, novinky a vychytávky ze světa menstruace a ženského zdraví. Mimochodem – blog Kalíšek.cz se brzy také dočká hezčího kabátku, na což se moc těším.

Maluna.cz v novém designu - ještě lepší obchod pro ženy

Doufám, že pro vás všechny změny budou znamenat jen samé příjemné výhody a že nám zůstanete věrní i nadále. Já si v mezičase budu dávat pozor na to, co si přeju. Jedním z přání totiž bylo také získat do týmu nějaké muže. Tak teď musím říct, že je občas docela výzva tu mužskou energii ukočírovat… ale já to nevzdávám! Navíc – čím víc bude po světě běhat mužů se znalostí menstruačních pomůcek, tím lépe pro nás všechny.

Více si o fúzi můžete přečíst na Forbes.cz.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář