Menstruační kalhotky
Sleva 15 % na Modibodi

Stěhujeme se! A to není všechno

Uveřejněno: 13.10.2023
Kategorie: Aktuálně

Víme, jak je v dnešní době rychlý a bezproblémový online nákup pro zákazníky zásadní. Protože si moc přejeme, aby pro vás byly chvíle strávené na Maluna.cz i nadále příjemným zážitkem, čeká nás v nejbližších týdnech pár velkých změn.

První z nich je stěhování našeho současného skladu do větších prostor. Díky možnostem, které nový sklad nabízí, budeme vaše objednávky vyřizovat ještě rychleji a s výhodnějšími podmínkami dopravy. Doručení zdarma na výdejní místo vám nabídneme při nákupu už od 999 Kč a až domů vám balíček dopravíme zdarma, pokud u nás nakoupíte alespoň za 1 399 Kč.

Další změnou je přechod stávajícího e-shopu Maluna.cz na nové a modernější řešení s na míru vytvořeným designem a přívětivějším rozhraním, ve kterém bude radost nakupovat. E-shop čeká v blízké době také rozšíření o stovky nových produktů. Větší výběr chceme nabídnout hlavně maminkám a ženám v období menopauzy.

Abychom vám co nejvíce všechny novinky přiblížili, vyzpovídali jsme majitelku a zakladatelku značky Maluna Ilonu Bittnerovou.


Ilona Bittnerová, foto @lilia.ng

Ili, co že jsi se rozhodla po tolika letech pro tak zásadní krok?

Už delší dobu jsem si uvědomovala, že má náš současný e-shop řadu omezení. Chci, aby byl pro ženy nákup u nás co nejjednodušší, a zároveň mám v hlavě namyšlených spoustu vychytávek, které ale většina „krabicových“ e-commerce řešení zkrátka neumí. Přecházíme proto na novou platformu, která nám nabídne mnohem více možností.

Jak tu změnu prožíváš?

Přiznávám, že pro mě není úplně snadné opustit systém, ve kterém znám každý koutek a kde jsem si sama vyladila kdejaký detail. Někdy z toho všeho mám takový stres, že se musím zastavit, nadechnout a vydechnout, pomyslet na všechny ty nové věci, co mě čekají… a teprve potom zase můžu pokračovat v práci. Zároveň se ale samozřejmě nemůžu dočkat, protože cítím, že změna je potřeba.

Na co se mohou zákaznice v novém e-shopu těšit?

Kromě nového designu a celkově příjemnějšího uživatelského rozhraní jsou to detaily, které jsem si dlouho na e-shopu přála mít. Třeba označení savosti menstruačních kalhotek nebo kapacity menstruačních kalíšků. Na jednu stranu je to taková nenápadná blbost, ale kolik je za ní ve skutečnosti práce a jak to dokáže zlepšit zážitek z nakupování!

Také jsem upravila rozvržení menu, aby bylo pro zákaznice přehlednější. Budeme rozšiřovat nabídku, aby si u nás mohly vybrat opravdu všechny ženy. Můžete se těšit na více produktů pro ženy v období těhotenství, po porodu a také pro ženy v menopauze. Novinky přibudou například také v kategorii intimní kosmetiky.

Na co se nejvíc těšíš ty?

Těším se na to, že znovu budu ladit každý detail e-shopu, jen k tomu budu mít tentokrát mnohem větší arzenál možností. Například na SEO detaily se těším opravdu hodně. Ale na to si ještě chvíli musím počkat, jsme zatím ve víru stěhování skladu a je třeba řešit úplně jiné, v tuhle chvíli naprosto zásadní, věci.

Také se moc těším na nové články a rozhovory pro náš blog Kalíšek.cz, který se brzy dočká také modernějšího vzhledu a rozšíření. Mám toho pro blog vymyšleného tolik, že bych mohla řešit v příštích několika měsících jenom to. No a nejvíc se těším na to, až to bude všechno hotové.

Je něco, co na Maluně zůstane tak, jak jsme zvyklé?

I nadále budou mít zákaznice možnost obrátit se na naši poradnu pro speciální dotazy, například když si nebudou jisté při výběru menstruační pomůcky. Vedle poradny bude fungovat i klasický zákaznický servis – budeme k dispozici na telefonu i na e-mailu.

Samozřejmostí je odeslání objednávky hned do druhého dne, jen nově to bude s ještě větší jistotou. Už nás jen tak nezaskočí, když bude v plavkové sezoně čtyřikrát tolik objednávek, co normálně. No a zůstává i to, že pro vás e-shop dělají s láskou ženy pro ženy, i když tedy prozradím, že jsme tým rozšířili o pár hodně šikovných mužů.

Pokud si chcete naposledy užít nákup na starém známém e-shopu, mám pro vás slevu 15 % na celý sortiment s kódem STEHOVANI15 (platí do 19. 10. na nezlevněné zboží). Budu moc ráda, pokud u nás nakoupíte a my tak budeme při stěhování tahat o pár krabic méně.

––––––

E-shop Maluna.cz budeme převádět na nové řešení v noci na 20. října. Po krátkou dobu nebude e-shop plně funkční a může se stát, že všechno nebude hned 100%. Moc vás proto prosím o pochopení a trpělivost.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář