Menstruační kalhotky
Menstruační plavky se slevou až 18 %

Tipy na smysluplné vánoční dárky, které skutečně potěší

Uveřejněno: 13.12.2023
Kategorie: Aktuálně , Krása , Menstruace , Zdraví

Šťastné a smysluplné

Nakupujete vánoční dárky s předstihem nebo jste mistr výběru na poslední chvíli? Pokud stále nemáte jasno v tom, co pořídit vašim nejbližším, posíláme pár tipů na dárky, které rozhodně nezůstanou nehnutě ležet ve skříni.

Při výběru vánočních dárků ctíme 3 pravidla – nakupovat smysluplně, s rozmyslem a záměrem udělat obdarovanému skutečnou radost.

  •    První pravidlo jsme vyřešili za vás, neboť na Maluna.cz pečlivě vybíráme jen produkty, které skutečně (a dlouho) fungují.
  •    S druhým pravidlem vám může pomoci například osrdíčkování produktů, které se vám líbí. Můžete se k nim vrátit třeba druhý den a rozhodnout se, které z nich opravdu pořídíte. V mezičase si můžete pročíst také články v poradně a velikostní tabulky, abyste dárek trefili na první dobrou.
  •    No a s třetím si budete muset poradit sami. Zamyslete se nad tím, co mají vaši nejbližší rádi, o čem často mluví nebo se jich na rovinu zeptejte, co by jim udělalo radost. Nám skvěle funguje zapisování tipů na dárky v průběhu roku, díky kterému pak před Vánoci impulzivně nekupujeme zbytečnosti.

Něco na sebe

Tytam jsou časy, kdy by dárek v podobě menstruačních kalhotek způsobil u stromečku pozdvižení. Ségře, švagrové, mamce, kamarádce nebo dceři u nás můžete vybrat některý z více než 180 modelů nebo rovnou pořídit výhodnou sadu. Stejnou parádu udělají také menstruační plavky.



A co by to bylo za Vánoce bez ponožek a pyžama?

Něco na čtení

Pod pojmem literatura pro ženy si u nás rozhodně nepředstavujeme jen červenou knihovnu. Namísto románů letos darujte knížku o seberozvoji, mateřství nebo ženské cykličnosti. Najdete u nás také knížky pro dospívající dívky, které vám možná pomohou doma otevřít tolik důležitou diskusi o menstruaci nebo intimitě.

Něco na hraní

Kdo říká, že hračky jsou jen pro děti? Až budete vybírat svým ratolestem další Lego a partnerovi novou figurku Stormtroopera, myslete u toho také na sebe. Případně pokud čtete tyto řádky, pánové, myslete i na své ženy a jejich potěšení. K hračce nezapomeňte přibalit i šetrný lubrikační gel, ať je hraní ještě příjemnější.

Něco pro krásu  

Darovat něco voňavého, pečujícího a rozmazlujícího je vždycky dobrý nápad. V kategorii přírodní kosmetiky doporučujeme sáhnout po české značce Nobilis Tilia nebo darovat pod italským sluncem zrozené produkty značky Argital.  

Něco pro muže

Na Maluna.cz letos nezapomínáme ani na muže. Rozšířili jsme nabídku o kvalitní a pohodlné pánské spodní prádlokosmetické produkty nebo udržitelné holicí strojky Bawbaw.

Abychom vám výběr ještě více usnadnili, připravili jsme speciální kategorii vánočních dárků se slevou až 43 %.

Tak šťastné a smysluplné!

Sdílejte tento článek

Přidat komentář